Moldova pe bicicletă: Podul suspendat din lemn


Într-o după-amiază, survolând internetul din plictiseală, am găsit o imagine cu un pod suspendat din lemn construit acum mulți ani - constatarea vine de la felul în care arată.  A prezentat destul interes ca să vreau să merg acolo, pe bicicletă - 2 în 1 :)


13/04/2015 - Am pornit spre Orhei, pe șoseaua M2, urmărind acest traseu:click! Podul l-am găsit foarte ușor, o coborâre la rîul Răut din s. Paharniceni și ne-am văzut ajunși - 6 bicicliști :)

Cu toate că podul nu este destul de stabil și se clatină la orice mișcare din moment ce ai pășit pe el și mai lipsesc 3-4 scânduri consecutive, localnicii îl traversează și cu ochii închiși, pe când nou veniții sunt mai cu băgare de seamă.

În scurt timp, facem și analogii exotice, activități extreme cu acest pod aflat aici la noi acasă! Așa cum de sus totul are o altă perpectivă am urcat pe stâlpii care suțin podul, așa da, putem face poze :))))

Nouă ne-a plăcut mult, iar relieful stîncos din zonă nu e deloc de neglijat, frumos, pitoresc, verde, acasă! Din acest motiv am ales să pornim de-a lungul r. Răut, pe biciclete, până în s. Furceni, unde mai găsim un pod(din beton) și putem trece de partea cealalta și de acolo acasă.










Foto: Ирина Пылина








Share/Bookmark

0 comments:

Trimiteți un comentariu